Cartes als mesus amics
search
  • Cartes als mesus amics

Cartes als mesus amics

11,54 €
Impuestos incluidos Entrega, una vez confirmado el stock y el envío, de hasta 4 días hábiles
Cantidad
El precio de todos los productos que aparecen en nuestra web es orientativo ya que están sujetos a posibles modificaciones por parte del editor y/o proveedor.

 

Política de privacidad

 

Política de envío

 

Política de devoluciones

Què passa amb l'acceleració del món d'avui? Quin rumb porten els esdeveniments? Què farem enfront dels canvis de valors, significats i comportaments? Com assumirem les transformacions econòmiques i tecnològiques? Signifiquen alguna cosa les aspiracions de les societats i els individus en la mecànica dels esdeveniments actuals?

A la vista d'aquestes i altres preguntes que, avui més que mai, ens fem tots, l'estudi i anàlisi que realitza l'autor ens porta a comprendre i trobar respostes.

Enfront de la  crisi social i personal, Silo ens proposa un altre tipus de relació entre les persones, posa l'accent en la intencionalitat humana, “saber si es vol viure i en quines condicions fer-ho”, proposa la democràcia real i l'Humanisme Universalista. Reconsidera la relació entre capital i treball, el rol de les forces armades en les societats d'avui, els drets humans, els processos revolucionaris i la no violència activa, entre molts altres temes de la major actualitat.

El lector té a les seves mans un llibre que el sorprendrà, tant per la seva senzillesa com per la seva profunditat.  L'autor dóna un missatge optimista alhora que aporta les complexes claus històriques que ens han portat fins al moment actual.

El llibre conté un DVD amb la conferència que l'autor va donar a Santiago de Xile (maig-94) sobre l'obra i la conferència a la X Cimera Mundial de Premis Nobel de la Pau a Berlín (nov-09) amb el títol "El significat de la Pau i la No Violència en el moment actual. La Marxa Mundial".  

9788494128615
5 Artículos

Ficha técnica

Año Edición:
2013
Autor:
SILO
Editorial:
León Alado
Encuadernación:
Rústica
Idioma
Catalán
ISBN:
9788494128615
Páginas:
248
Nuevo
chat Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.