Contribucions al pensament
search
  • Contribucions al pensament

Contribucions al pensament

9,62 €
Impuestos incluidos Entrega, una vez confirmado el stock y el envío, de hasta 4 días hábiles
Cantidad
El precio de todos los productos que aparecen en nuestra web es orientativo ya que están sujetos a posibles modificaciones por parte del editor y/o proveedor.

 

Política de privacidad

 

Política de envío

 

Política de devoluciones

Es tracta de dos assaigs propis de la reflexió filosòfica . En el primer, Psicologia de la imatge, s'exposa una nova teoria sobre el que l'autor anomena "espai de representació" i en què s'articula la capacitat d'obrar, de moure el cos en el món. El món extern és captat per la nostra percepció i a través d'ella alimentem el nostre espai intern. No obstant això, per edificar un veritable "paisatge intern" que representi el món exterior i ens permeti viure-hi  activament (és a dir, actuar-hi), cal convertir en imatges les necessitats i les idees, les creences i les emocions.

 

El segon assaig, titulat Discussions historiològiques, estudia els requisits previs necessaris que s'han de complir per a la fonamentació d'una teoria general de la Història i per tal que la historiologia es converteixi en ciència. Com se succeeixen els esdeveniments humans? En quin temps i en quin espai ocorren? Aquestes són les preguntes detonants d'aquest assaig agosarat i lúcid.

 

Contribucions al pensament significarà per als lectors de Silo un nou registre en la seva obra, allunyat de la prosa poètica dels seus escrits anteriors, més precís i menys líric, però malgrat això tan reconfortant com sempre en el terreny espiritual.

9788494302015
5 Artículos

Ficha técnica

Encuadernación:
Rústica
Idioma
Catalán
ISBN:
9788494302015
Páginas:
140
Año Edición:
2013
Autor:
SILO
Editorial:
León Alado
Nuevo
chat Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.