Mites arrels universals
search
  • Mites arrels universals

Mites arrels universals

11,54 €
Impuestos incluidos Entrega, una vez confirmado el stock y el envío, de hasta 4 días hábiles
Cantidad
El precio de todos los productos que aparecen en nuestra web es orientativo ya que están sujetos a posibles modificaciones por parte del editor y/o proveedor.

 

Política de privacidad

 

Política de envío

 

Política de devoluciones

En tota cultura, grup o individu existeix una memòria: una acumulació històrica a partir de la qual s'interpreta el món en què vivim. Totes les angoixes, esperances i propostes de solució que hi ha en tots nosaltres porten en el seu si mites antics, de vegades desconeguts per a l'home actual. En aquest nou llibre, l'autor d’Humanitzar la Terra, Experiències guiades i Contribucions al pensament aborda el tema humà des d'aquesta perspectiva i ofereix una nova òptica dels pobles a partir de la comprensió de les seves creences bàsiques.

 

Els mites seleccionats no es refereixen "als afanys de semidéus o mortals extraordinaris", sinó a aquells el nucli dels quals està ocupat pels déus. En una època com l'actual, quan la globalització atempta moltes vegades contra la identitat essencial de les diverses comunitats ètniques i socials, potser és el moment adequat perquè parlin els déus una vegada més.

9788494302091
5 Artículos

Ficha técnica

ISBN:
9788494302091
No. Edición:
196
Año Edición:
2016
Autor:
SILO
Editorial:
León Alado
Encuadernación:
Rústica
Idioma
Catalán
Nuevo
chat Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.